Starší žáci U16 a junioři U22 volejbalových kocourů mají za sebou povedený víkend.

U16 – na prvním rozřazovacím turnaji Českého poháru, územní oblasti západ, se zaskvěli starší žáci VK Trox Příbram A, když přivezli třetí místo.
V konkurenci 20 týmů z celých Čech dokázali nejprve vyhrát svou základní skupinu, aby se následně utkali v jedné ze dvou semifinálových skupin s vítězi skupin A, C. Zde nejprve vybojovali cenné vítězství 2:1 nad silnými VK Lvi Praha A, aby následně po boji padli s VK České Budějovice A 0:2. V zápase o třetí místo pak nedali šanci TJ Orionu Praha (2:0). Neztratil se ani B-tým, který obsadil celkové 16. místo 
U22 – naši junioři hostili o víkendu rozřazovací skupinu B extraligy U22M. Po loňském super úspěchu v podobě celkového 2.místa nezůstal kámen na kameni a panovaly obavy, jak bude omlazený tým konkurenceschopný. Ve velmi vyrovnané skupině porazili junioři na úvod Kladno volejbal cz 3:1, aby následně ztratili dobře rozehraný zápas s Ústím nad Labem 2:3. V neděli pak nejprve přetlačili VSC Zlín 3:1 a povedený víkend završili vybojovanou výhrou 3:2 nad silným Karlovarskem.
S celkovými 9 body obsadili ve skupině těsně druhé místo a jako nejlepší z týmů z druhých míst postoupili do elitní A skupiny.