Víkend otců se blíží a vy máte možnost vyhrát ojedinělou cenu. Výkop zápasu F:NL s Prostějovem.

Víkend otců je opět tady. Tradiční akce Ligové fotbalové asociace, která má za cíl přivést k návštěvě ligových utkání co nejvíce rodin s dětmi, se znovu hlásí o slovo.

I v Příbrami chodí na fotbal spousta holek a kluků se svými rodinami a my Vám tentokrát chceme nabídnout senzační možnost!

???? Soutěž: Vyhraj na "VÍKEND OTCŮ" možnost slavnostního výkopu zápasu F:NL s Prostějovem ????

Pravidla soutěže:

  1. Vyfotografuj sebe společně se svým tátou (nebo celou rodinou) v našich bojových zeleno-černých barvách - může to být se šálou, čepicí, v dresu, nebo čímkoli, co má tyto barvy! ????????
  2. Sdílej svou fotku jako příspěvek na svých profilech na Instagramu a Facebooku
  3. Použij hashtag #zelenocernarodina #zelenocerni #vikendotcu a hlavně nás označte @fkpribram.cz, abychom vás mohli vidět! Můžete fotku přidat také pod hlavní příspěvek naší soutěže na Facebooku
  4. Důležité: Označ také kamaráda nebo kamarádku, který/á by mohl soutěžit také a vyzvat jej/ji, aby se připojil/a!

???? Ceny: Nejlepší fotky budou oceněny dárky a hlavní výherce získá možnost společně se svým tátou vykopávat zápas F:NL s Prostějovem! ????

Soutěž běží od dnešního dne až do pátku 20. října. V pátek podvečer nás právě čeká domácí utkání s Prostějovem. To je dostatek času na přípravu Vašeho úžasného rodinného outfitu s motivem FK Příbram. 

Buď kreativní a bav se společně s rodinou!

Nemůžeme se dočkat, až uvidíme Vaše skvělé fotky. Pamatujte, že společně s Vámi jsme jedna velká rodina. ????❤️

#zelenocernarodina #zelenocerni #vikendotcu