Podívejte se na pár fotek z našeho příbramského ADRAběhu, který letos proběhnul v areálu Nový rybník.

Počasí nám přálo, účast byla hojná a nálada byla skvělá. Sešla se spousta lidiček, kteří přišli běžet za dobrou věc. Veškerý výtěžek z ADRAběhu putuje na naše Dobrovolnické centrum ADRA Příbram, které propojuje dobrovolníky s těmi, kteří potřebují naši pomoc.
???? Za hladký průběh akce děkujeme celému týmu, který se podílel na přípravě ADRAběhu. Děkujeme hlavnímu partnerovi Rozběháme Česko a velký dík patří našim spolupořadatelům: Petru Svobodovi z Rozběháme Příbram, Erikovi Vojtovi ze Sboru dobrovolných hasičů Březové hory a Miroslavu Bodnárovi ze Sportovního klubu Spartak Příbram.
???? Děkujeme všem účastníkům, díky kterým můžeme dělat ještě větší radost babičkám, dědečkům, dětem i postiženým.
???? Děkujeme taky za účast našim klientům z příbramských zařízení: Alka, Nalžovický zámeček, Dětský domov Husita – Dubenec a Patfandri.
???? Velké dík patří našemu hlavnímu sponzorovi, firmě Kostal, díky kterému se mohla spousta z našich klientů zúčastnit.
???? Dále děkujeme našim dalším sponzorům: Kuchyně Volf, restaurace Na Vršíčku, Energy, Uzeniny Zeman, Potravinové banky Central a SZM Příbram za pronájem areálu.
???? Za fotky děkujeme našim fotografům: Monika Novotná, Pavel Smolka, Karel Plaček, Marek Kramář
????????Děkujeme vám všem za podporu a budeme se těšit zase příští rok na dalším ADR
Zdroj: Facebook ADRAběh