Příbramští hokejisté se utkají se svým tradičním rivalem již tuto středu 3.1. v 18:30 a vy byste u toho neměli chybět. Oba celky totiž od sebe dělí pouhý jeden jediný bod a před závěrem základní části budou chtít jistě posbírat ještě maximum bodů.

HC Tábor

Kohouti zažívají další úspěšnou sezonu a neskrývají své velké ambice na postup do první ligy. Aktuálně Táboru náleží se 62 body druhá příčka tabulky a od prvního místa je dělí pouze horší skóre. Chuť po postupu potvrzují i prosincové změny, kdy do týmu přišel zkušený Rudolf Huna, který si z pěti doposud odehraných zápasů připsal 1 gól a čtyři asistence. Změnou prošel ale i trenérský štáb, když se po odchodu Tomáše Matušíka chytil kormidla Jakub Grof společně s Richardem Lobem.

Poslední zápas odehrál náš zítřejší soupeř proti Řisutům, které táborského brankáře překonaly pouze jednou. Kohouti byli v zápase úspěšnější a buldokům nadělili do sítě hned osm branek. Doposud nejlépe bodovaným hráčem Tábora je Ondřej Šulek, který 27 body obsadil 22. příčku kanadského bodování.

HC Baník Příbram

Domácí Baník se v současné době nachází na třetím místě tabulky a na Tábor a vedoucí Chomutov ztrácí pouze jeden bod. Příbram navíc zůstává jediným týmem západní konference, který na domácím ledě od startu soutěže ještě neprohrál. V posledním zápase zavítala Příbram do Mostu, kde si po výhře 1:2 odvezla z posledního zápasu roku 2023 cenné tři body.

V kanadském bodování se příbramští hráči drží na horních příčkách od startu sezony. Nejlépe je na tom Petr Kafka, který za devatenáct odehraných zápasů posbíral už 48 bodů a je tak suverénně na prvním místě tabulky.