Po úspěšných posledních víkendech (4. Místo na mezinárodním závodě v Trnavě a 2. místo na VC Ostravy) startovala v pátek 18. 11. Viktorie Křivová na mezinárodní soutěži v Innsbrucku, kde mezi 33 závodnicemi z pěti zemí suverénně zvítězila.

Uvedené vítězství jí evidentně dodalo spoustu sebevědomí a tak hned v neděli startovala v soutěži Českého Poháru na Malé ceně Pardubic, kde zopakovala výborný výkon z Innsbrucku a s osobním bodovým rekordem obsadila 2. místo. Viktorie svými výkony mezi mladšími žačkami výborně reprezentuje Českou republiku, klub a město Příbram, s jehož  podporou bruslí.

Další soutěž absolvovala Beáta Suchopárová  rovněž v Pardubicích, kde po nepříliš vydařeném výkonu na medaili nedosáhla a skončila až 4.,čímž si po dvou předchozích vítězstvích upevnila 1. pozici v republikovém žebříčku mezi nováčky.

S blížícím se termínem soutěží Českého poháru 10. a 11. prosince 2022 na Zimním stadionu v Příbrami, který pořádá Bruslařský Klub s podporou města Příbram, jsou výsledky příbramských závodnic velkým příslibem a pozvánkou pro příznivce a fanoušky krasobruslení .