Léto s házenou na Novém rybníce v Příbrami navazuje na celorepublikovou akci Českého svazu házené, která probíhá po celou dobu prázdnin na  koupalištích v Čechách a na Moravě.

V úterý 24. 8. 2021 na Novém rybníce v Příbrami od 13:00 do 17:00 hod. 

Příbramské Léto s házenou bude přístupné všem, bez rozdílu věku, a bez finančních nároků, tak jako tomu je i v jiných městech. Děti se setkají s házenkářskými výzvami v podobě střelby na branku na rychlost a na přesnost, dále s během na rychlost v tzv. T-testu, vyzkouší si driblování skákání a jiné. Ani hra miniházené nebude chybět, anebo oddychové disciplíny jako například hod oštěpem. Poznají, jaké je to být házenkářem, házenkářkou, a to během jednoho úterního intenzivního odpoledne plného emocí a nadšení z pohybu.

Velikost akce podtrhuje celodenní přítomnost krajského trenéra p. Martina Dohnala, a krajského manažera p. Ladislava Pokorného. Trenéři Jan a Vladimír Kostínkovi z házené Příbram, které znáte například i z prázdninových otevřených tréninků, nebo z házenkářského oddílu TJ Spartak Příbram, budou také přítomni, pro případné dotazy a rady malým a mladým sportovcům. Každý kdo přijde, a vyzkouší si připravené disciplíny, získá odměnu na památku.

 Přijďte si vyzkoušet, že opravdu všichni jsme házenkáři, a můžeme se házenou bavit. Házená je blízko Vás, těšíme se na viděnou.