V třetím vzájemném zápase čtvrtfinále play-off proti sobě znovu nastoupily týmy Příbrami a Odoleny Vody. Odolena Voda po dvou skvělých výkonech vedla již 2:0 na sety a do Příbrami si hosté přijeli pro postupový mečbol.

Příbram dnes ale předvedla suverénní výkon, a kromě těsné koncovky v druhém setu si celkově vedla lépe než soupeř, a zvítězila doma 3:0 na sety, čímž snížila stav série na 1:2.
VK Euro Sitex Příbram – Aero Odolena Voda 3:0
po setech 25:15, 26:24, 25:19
stav série 1:2
Rozhodčí: Buchar T., Činátl R.
Počet diváků: 782
Sestavy (od zóny I):
Domácí: Böhm, Trojanowicz, Johansen, Madaloz, Robinho, Rosenbaum, libero Verasio. Střídali: Dolgopolov, Hulpach, Ureš J.
Hosté: Horák, Démar, Svoboda, Carmody, Hladík, Chevalier, libero Hadrava. Střídali: Shchadilov, Saada, Chancy, Ribom
Ohlasy po utkání:
Martin Böhm (kapitán VK Euro Sitex Příbram): „Dnes nám začal konečně jít servis, zajímavě trenér různě prostřídal nahrávače, čímž nastala změna rytmu a vlastně to pomohlo na obě strany. Nejdřív začal Dáda, ten nás držel první set, potom v koncovce druhého setu přišel Dyma a podržel nás v důležitý moment, takže dneska úplně super kolektivní práce. Hráli jsme kolektivní sport, byli jsme agresivní a šel nám více servis. Pokud se nám tohle podaří udržet, tak máme šanci porazit soupeře i v dalším zápase.“
Martin Demar (trenér VK Euro Sitex Příbram): „Za dnešním obratem stála velká vůle. Hlavně kluci zahráli konečně náš volejbal a zaplaťpánbůh, že jsme vyhráli tento zápas a těšíme se na další. “

Další utkání se uskuteční v pondělí 4. 4. od 18.00 hod ve Sportovní hale Příbram.