Dvě branky "pražských" dvojčat Vokřínka a Votta olemovaly přelom obou poločasů a zajistily nám také zisk tří bodů za výhru 2:1 nad Admirou.

Realizační tým se rozhodl při marodce mezi ofenzivními hráči udělat netradiční změnu v základní sestavě. Univerzál Filip Zápotočný, který v tomto roce nastoupil v různých kategoriích snad na všech postech sestavy, si v našem Áčku šel pro post hrotového útočníka. A určitě se neztratil. Od začátku souboje jsme byli aktivnějším týmem. V dobrých šancích se dvakrát objevil Ondřej Dohnal, na gólmana nevyzrál. Před branku hostů se dokázala při standardkách protočit celý náš tým a k brance bylo opravdu blízko. Zlomit odpor hostů se povedlo až před koncem poločasu. Filip Zápotočný vyhrál hlavičkový souboj, Dominik Vott zatáhl míč před pokutové území a při rozhodnutí zda střílet nebo nahrávat si vybral výborně. Nahrávka na parťáka Jana Vokřínka vyšla skvěle a my jsme po jeho gólu vedli 1:0!

Po přestávce mohli zkusit zápas otočit hosté, ale tím kdo opět přesně střílel byl náš tým. Dominik Vott si převzal míč před posledním obráncem od Ondřeje Dohnala a pravačkou přesně zakončil na 2:0 - 55. minuta. Obrana hostů v těchto chvílích hrála hodně "na volno". Prostor dostal i Filip Zápotočný, ale pro zakončení na branku nedokázal najít správnou chvíli. I proto přišel trest, který nikdo nečekal. Střídající Dobiáš totiž napřáhl na 20 metrech a trefil míč přesně k tyči Mastného brány. 2:1. 

Náš tým při tomto snížení znervózněl a brzo bylo vidět, že ubránit vedení bude prioritou. I díky tomu, že hosté většinou stříleli vedle branky, jsme ohroženi nebyli. Mohli jsme i navýšit, před brankářem zakončoval Filip Zápotočný po jedné ze standardek, míč skončil v rukavicích brankáře. V poslední minutě naskočil ke svému prvnímu startu v A-týmu i další z dorostenců Štěpán Kidlmann a jen tak potvrdil, že současný tým je týmem budoucnosti. Výhru si po zápase mohli hráči užít a oslavit nejen s fanoušky, ale tradičně i v kabině.